Overslaan en naar de inhoud gaan

Wild Rose

Wild Rose - Regie: Tom Harper

FILM: Wild Rose - Tom Harper

Rose-Lynn droomt ervan een countryster te worden in Nashville. Helaas woont ze in Glasgow, waar ze met haar cowboyhoed en witte laarzen zo goed mogelijk probeert rond te komen met haar twee kinderen. Met een gevangenisverleden en zonder job is dat niet eenvoudig. Haar moeder bekommert zich om de kleintjes en vraagt zich geërgerd af wanneer Rose-Lynn eindelijk de verantwoordelijkheid voor haar leven zal opnemen.

Een verhaal over grote dromen, en hoe je ze aan diggelen slaat. Dit portret van een dappere steenezel wordt gedragen door de indrukwekkend acterende Jessie Buckley. Een film die de snik in de countrystem perfect in beelden weet te vatten.

 

KORTFILM: Kresala - June Laka

De elfjarige Txiki woont in een vissersdorpje in het Spaanse Baskenland. Om de dagdagelijkse routine te doorbreken, brengt hij een groot deel van zijn tijd door bij zijn grootvader, Sabin, een oude visser die er van overtuigd is dat er zeewater door zijn aderen vloeit. Gefascineerd door zijn mysterieuze verhalen besluit Txiki zelf de geheimen van de zee te gaan ontdekken.

KRESALA

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Woensdag 16 september

Start film: 21u

Deuren & bar open: 19u 

 

Wild Rose

Regie: Tom Harper, 2018

Duur: 101 min

 

Kresala

Regie: June Laka

Duur: 15 min

 

Wat is er zaliger dan een fijne film in de buitenlucht op een (na)zomeravond? Op verzoek van velen, terug van eventjes weggeweest: Cinema Urbana, een reeks gratis topfilms op het grote doek. Niet meer aan de Schelde, wel op Berchem's verborgen parel: de Zomerfabriek.

Neem je eigen zitje en kussens mee om extra comfortabel te zitten of zoek samen met je bubbel een plekje op de grond. Vergeet bij koudere avonden je zachte fleece deken niet! Je kan iets drinken op de Zomerfabriek, of neem een eigen hapje & drankje mee voor tijdens de film. 

 

De langspeelfilm wordt voorafgegaan door een een kortfilm van een opkomende Belgische cineast, geselecteerd door BREEDBEELD. Om in de gaten te houden!

 

Cinema Urbana is zoals altijd gratis. Vanwege de huidige Covid-19 situatie zijn er wel een aantal maatregelen die we moeten opvolgen om de filmvertoningen veilig te laten verlopen:

 

- Voor Cinema Urbana hoef je niet te reserveren op voorhand: de filmvertoning is vrij toegankelijk. Kom op tijd, we kunnen maar een beperkt aantal bezoekers toelaten

 

- Bij Cinema Urbana in openlucht is het dragen van een mondmasker verplicht: bij het toekomen, tijdens de vertoning en bij het verlaten van de locatie.  

 

- Aan de ingang vragen we, conform de huidige maatregelen, naar je persoonsgegevens. Deze gegevens worden enkel doorgegeven aan voor contact tracing bevoegde instanties van de federale overheid indien hier noodzaak voor zou zijn.

 

- Geldende maatregelen zijn onder voorbehoud van veranderende Covid-richtlijnen. Hou onze website hiervoor in de gaten.

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207623, 4.437886

Iconen

drinken

_drinken

Ringleiding

_ringleiding