Overslaan en naar de inhoud gaan

Tickets

Tickets
Inhoud

Online

De kaartverkoop voor Cinema Malfait en het Dans&Cirk-kamp start op 8 oktober om 10u op www.zva.be

 

Telefonisch

+32 3 224 85 39 (regulier tarief)

8 oktober: 10u-17u30

Vanaf 9 oktober: maandag t/m vrijdag 10u-17u30

Heb je een vraag over onze ticketverkoop? Kijk hier voor de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Mail naar ticketing@zva.be of stuur ons een Whatsapp-bericht op +32 473 80 92 11. Vergeet niet je transactienummer mee te geven indien je vraag specifiek over jouw bestelling gaat.

Had je tickets voor één van de afgelaste voorstellingen van Circus Ronaldo die plaatsvonden tussen 28 juli en 30 augustus? Hierover ontving je recentelijk een mail van ons. Deze tickets werden inmiddels terugbetaald. 

 

Bezoekbubbels op Zomer van Antwerpen

Je zit tijdens de voorstelling samen met de mensen waar je tickets voor hebt besteld. Koop je bijvoorbeeld vier tickets, twee voor jezelf en twee voor een ander gezin, dan zit je met deze bubbel van vier personen bij elkaar. Je kan maximaal vijf tickets per voorstelling kopen: je bezoekbubbel kan dan ook maximaal vijf mensen bevatten.

Last minute tickets kopen of verkopen

Om het voor iedereen veilig te houden is er dit jaar geen wachtlijst op locatie. Kan iemand uit je bezoekbubbel op het laatste moment toch niet mee naar de voorstelling? Probeer het ticket dan binnen je naaste omgeving door te verkopen: je zit namelijk altijd samen met hetzelfde aantal personen waarvoor je tickets kocht. Verkoop je het ticket door aan iemand die je niet goed kent, bijvoorbeeld via Ticketswap, hou er dan rekening mee dat deze persoon in jouw bezoekbubbel komt te zitten.

Betalende tickets

Bij Zomer van Antwerpen betaal je een democratisch bedrag voor een bezoek aan een theater- of dansvoorstelling. Ben je in het bezit van een A-kaart met Kansentarief? Dan kan je met korting naar de theatervoorstellingen. Je betaalt €4 euro in plaats van €10 voor Cinema Malfait, en €5 in plaats van €40 voor het Dans&Cirk-kamp. Deze tickets zijn enkel telefonisch te bestellen via +32 3 224 85 39. Je kan per A-kaart met Kansentarief één ticket kopen aan het gereduceerde tarief.

Vrije toegang

Het terrein van Cirk Fabrik op de Zomerfabriek aan de Minkelersstraat is vrij toegankelijk als je iets wil komen drinken. Conform de huidige regels vragen we bij binnenkomst je naam en telefoonnummer. Om het veilig te houden geldt op beide terreinen een maximum capaciteit. Het kan dus zijn dat je even moet wachten om toegang te krijgen tot het terrein. Zo blijft het voor iedereen veilig en aangenaam.

Belangrijk om te weten

- Tickets besteld? Yes! Je tickets worden nu als e-ticket naar je e-mailadres gestuurd. Wees lief voor het milieu en overweeg om je ticket via je smartphone te laten scannen. Kies je er toch voor om je tickets te printen, druk dan max. 1 ticket per A4-pagina af. De tickets worden op locatie gescand. Bestel je telefonisch en heb je geen e-mailadres, dan ontvang je de tickets per post.

- Je kan maximaal vijf tickets per voorstelling bestellen

- Heb je telefonisch tickets gereserveerd, betaal deze dan op tijd. Onbetaalde reserveringen vervallen drie werkdagen na de besteldatum.

- Tickets worden niet terugbetaald of omgewisseld

 

Samenvatting

Vragen? Bel ons op
+32 3 224 85 39 (regulier tarief)

maandag t/m vrijdag 10u-17u30