Overslaan en naar de inhoud gaan

Koop je tickets vanaf 29 augustus

Donna're
Publicatiedatum
Body

We mogen weer! 27 augustus maakten we ons nazomerprogramma bekend: op 1 september starten we terug met een reeks theatervoorstellingen op locatie, gratis films in openlucht, muziekconcerten op Antwerpse pleinen en nog veel meer.  

Op zaterdag 29 augustus 10u start de ticketverkoop voor de hernomen dans- en theatervoorstellingen: De Meisje van MartHa!tentatief & Jaouad Alloul, Het PENTACCORDEON van Studio ORKA en DONNA’RE van Company NOI. Tickets voor deze voorstellingen zijn te koop via deze website of bij onze vriendelijke telefonisten op 03 224 85 39. Hou er bij je bestelling rekening mee dat de bezoekbubbels inmiddels verkleind zijn van 10 naar 5 personen per bubbel.

Heb je een A-Kaart met Kansentarief? Dan kan je met korting naar onze voorstellingen. Je kan per A-kaart met Kansentarief één ticket voor een voorstelling kopen. Deze tickets zijn enkel telefonisch te verkrijgen: bel hiervoor naar 03 224 85 39.
 

We loodsen je in een paar stappen door de ticketverkoop:

 1. 1) Schenk jezelf iets lekkers in, pak er een koekje bij en zet een zomers muziekje op
   
 2. 2) Test alvast of je log in gegevens voor het ticketingplatform nog actueel zijn via https://winkel.zva.be/Account/Login Je kan dit jaar ook zonder account bestellen. 
   
 3. 3) Ga om 10u naar www.zva.be/theater-meer en kies de voorstelling waarvoor je tickets wil kopen
 4.  
 5. 4) Selecteer de datum en klik op ‘Bestellen’
 6.  
 7. 5) Klik op ‘Log eerst in’. Er wordt nu gevraagd om in te loggen op het ticketingplatform. Log in met de eerder opgevraagde gegevens of geef je mailadres op via het tablab ‘Zonder Account’.
 8.  
 9. 6) Selecteer het aantal kaarten en klik op ‘Bestellen’. Je kan per voorstelling maximaal 5 tickets bestellen. Belangrijk om te weten: je zit samen met de mensen waarvoor je tickets koopt. Koop je tegelijkertijd twee tickets voor jezelf, en drie tickets voor een ander gezin, dan zit je met deze vijf personen samen tijdens de voorstelling. Je zitplaatsen worden op voorhand ingetekend op een zaalplan. Je kan alleen de speellocatie binnen als je bezoekbubbel compleet is.
 10.  
 11. 7) Wil je nog meer tickets kopen? Klik dan op de button ‘Terug naar programma’. Je komt nu terug terecht op de website. Vanuit hier kan je de stappen 4 en 6 herhalen (inloggen hoeft niet meer).
 12.  
 13. 8) Is je bestelling compleet? Als je een donatie wil achterlaten voor het project ‘Zomer voor Iedereen’, kan je een bedrag kiezen uit het dropdown menu.
 14.  
 15. 9) Selecteer vervolgens je betaalwijze en klik op ‘Afrekenen’. Je wordt nu doorgesluisd naar de betaalomgeving.
 16.  
 17. 10) Je tickets ontvang je als PDF in je mail. Laat ze scannen op je smartphone of print ze af op A4. Het is weer zomer!
     
 18. Gaat er iets niet zoals het moet? Neem contact met ons op via ticketing@zva.be, via de ticketlijn 03 224 85 39 of via Whatsapp op +32 473 80 92 11.