Overslaan en naar de inhoud gaan

Light of my Life

Light of my Life - Regie: Casey Affleck

FILM: Light of my Life - Casey Affleck

In een post-apocalyptische wereld zijn er door een mysterieuze pandemie vrijwel geen vrouwen meer over. Rag, 11 jaar oud, is een van de laatste overlevers. Vermomd als jongen vlucht ze met haar vader de wildernis in. Ondergedoken in sombere wouden probeert hij haar te beschermen tegen het gevaar dat hen overal bedreigt.

Het regiedebuut van Casey Affleck voert je mee naar een dystopische wereld, met een verhaal over vaders en dochters dat achtereenvolgens shockeert, overrompelt en ontroert. Na de passage op Film Fest Gent is deze vertoning een buitenkans om de film op het grote scherm te bekijken.

 

KORTFILM: Ascending Double Helix - Vito A. Rowlands

Een man worstelt met zijn geloof en wordt gevangen tussen hemelvaart en val.

Helix

 

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Zaterdag 12 september

Start film: 21u

Deuren & bar open: 19u 

 

Light of my Life

Regie: Casey Affleck, 2019

Duur: 119 min

 

Ascending Double Helix

Regie: Vito A. Rowlands

Duur: 2 min

 

Wat is er zaliger dan een fijne film in de buitenlucht op een (na)zomeravond? Op verzoek van velen, terug van eventjes weggeweest: Cinema Urbana, een reeks gratis topfilms op het grote doek. Niet meer aan de Schelde, wel op Berchem's verborgen parel: de Zomerfabriek.

Neem je eigen zitje en kussens mee om extra comfortabel te zitten of zoek samen met je bubbel een plekje op de grond. Vergeet bij koudere avonden je zachte fleece deken niet! Je kan iets drinken op de Zomerfabriek, of neem een eigen hapje & drankje mee voor tijdens de film. 

 

De langspeelfilm wordt voorafgegaan door een een kortfilm van een opkomende Belgische cineast, geselecteerd door BREEDBEELD. Om in de gaten te houden!

 

Cinema Urbana is zoals altijd gratis. Vanwege de huidige Covid-19 situatie zijn er wel een aantal maatregelen die we moeten opvolgen om de filmvertoningen veilig te laten verlopen:

 

- Voor Cinema Urbana hoef je niet te reserveren op voorhand: de filmvertoning is vrij toegankelijk. Kom op tijd, we kunnen maar een beperkt aantal bezoekers toelaten

 

- Bij Cinema Urbana in openlucht is het dragen van een mondmasker verplicht: bij het toekomen, tijdens de vertoning en bij het verlaten van de locatie.  

 

- Aan de ingang vragen we, conform de huidige maatregelen, naar je persoonsgegevens. Deze gegevens worden enkel doorgegeven aan voor contact tracing bevoegde instanties van de federale overheid indien hier noodzaak voor zou zijn.

 

- Geldende maatregelen zijn onder voorbehoud van veranderende Covid-richtlijnen. Hou onze website hiervoor in de gaten.

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207623, 4.437886

Iconen

drinken

_drinken

Ringleiding

_ringleiding