Overslaan en naar de inhoud gaan

Booksmart

Booksmart - Regie: Olivia Wilde

FILM: Booksmart - Olivia Wild

Boekenwijsheid hebben Amy en Molly genoeg. Maar hebben ze ook voldoende van het leven geproefd? Op hun laatste schooldag besluiten twee nerdy meisjes om eindelijk helemaal los te gaan. Ze hebben de voorbije jaren zoveel gemist. Vanavond zal niets of niemand hen tegenhouden, vannacht wordt hun nacht! Alleen moeten ze wel achterhalen waar de afstudeerfuif plaatsvindt, want zulke informatie vind je doorgaans niet in studieboeken.

Een film, zo kraakhelder en fris als een wit T-shirt aan het begin van een wilde feestnacht. In een opeenvolging van uitzinnig losgeslagen sketches en taferelen brengen de spits gebekte BFF’s Beanie Feldstein en Kaitlyn Dever een ode aan de vriendschap.  

 

KORTFILM: Rhizoma - Santiago Pérez Rodríguez

Honden en zendmasten. Frequenties van vlees en elektrisch gejank. Een verontrustende sfeer waarin het dierlijke, het organische en het industriële met elkaar vermengd worden.

Rhizoma

 

Toegang
Vrije toegang
Samenvatting

Vrijdag 25 september

Start film: 21u

Deuren & bar: 19u 

 

Booksmart

Regie: Olivia Wilde, 2019

Duur: 102 min

 

Rhizoma

Regie: Santiago Pérez Rodríguez

Duur: 3 min

 

Wat is er zaliger dan een fijne film in de buitenlucht op een warme septemberavond? Op verzoek van velen, terug van eventjes weggeweest: Cinema Urbana, een reeks gratis topfilms op het grote doek. Niet meer aan de Schelde, wel op Berchem's verborgen parel: de Zomerfabriek.

Neem je eigen zitje en kussens mee om extra comfortabel te zitten of zoek samen met je bubbel een plekje op de grond. Vergeet bij koudere avonden je zachte fleece deken niet! 

 

De langspeelfilm wordt voorafgegaan door een een kortfilm van een opkomende Belgische cineast, geselecteerd door BREEDBEELD. Om in de gaten te houden!

 

Cinema Urbana is zoals altijd gratis. Vanwege de huidige Covid-19 situatie zijn er wel een aantal maatregelen die we moeten opvolgen om de filmvertoningen veilig te laten verlopen:

 

- Voor Cinema Urbana hoef je niet te reserveren op voorhand: de filmvertoning is vrij toegankelijk. Kom op tijd, we kunnen maar een beperkt aantal bezoekers toelaten

 

- Bij Cinema Urbana in openlucht is het dragen van een mondmasker verplicht: bij het toekomen, tijdens de vertoning en bij het verlaten van de locatie.  

 

- Aan de ingang vragen we, conform de huidige maatregelen, naar je persoonsgegevens. Deze gegevens worden enkel doorgegeven aan voor contact tracing bevoegde instanties van de federale overheid indien hier noodzaak voor zou zijn.

 

- Geldende maatregelen zijn onder voorbehoud van veranderende Covid-richtlijnen. Hou onze website hiervoor in de gaten.

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207623, 4.437886

Iconen

drinken

_drinken

Ringleiding

_ringleiding