Overslaan en naar de inhoud gaan
Gezelschap of band
Circus Ronaldo

Cinema Malfait - geannuleerd

Cinema Malfait

Update: door de maatregelen van 27/10/2020 kan Cirk Fabrik helaas niet doorgaan. Je leest er hier meer overHeb je een ticket voor Cinema Malfait? Dan word je gecontacteerd met meer informatie over je terubetaling.
 

De wonderlijke, curieuze wereld van de cinema alsof het 1920 is. Welkom in de Cinema Malfait filmbarak van Circus Ronaldo!

‘De magneet man’ is een tragikomedie van Gust Van den Berghe die je teleporteert naar het circusleven van net na de eerste wereldoorlog. De film toont de levensreis van Lucien -gespeeld door circuslegende Danny Ronaldo- op het grote kleine scherm.

Na het overlijden van zijn moeder belandt Lucien bij de rondreizende circusfamilie Malfait. Hij wordt er stapelverliefd op de dochter van de malafide circusdirecteur. Maar dan komt plots een brief van het thuisfront aanwaaien die alles op zijn kop zet...

En waarom alleen een film maken als je er meteen ook een cinemazaal bij kan bouwen? Circus Ronaldo transformeerde een oude vrachtwagen tot de authentieke filmzaal Cinema Malfait, volledig in Ronaldo-stijl.

Maak het jezelf comfortabel in één van de knusse zitjes van Cinema Malfait en geniet van de film. Als je tenminste langs César Malfait geraakt… De louche circusdirecteur wacht je in hoogsteigen persoon aan de ingang op en zorgt ervoor dat je deze filmvertoning niet snel zal vergeten. De film is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Samenvatting

Update: door de maatregelen van 27/10/2020 kan Cirk Fabrik helaas niet doorgaan. Je leest er hier meer overHeb je een ticket voor Cinema Malfait? Dan word je gecontacteerd met meer informatie over je terubetaling.


2 t/m 5 november
2 & 5 november om 17u30 en 20u
3 & 4 november om 15u, 17u30 en 20u

Duur: 100 min
€10 

Heb je een A-Kaart met Kansentarief? Dan kan je voor €4 naar Cinema Malfait. Je kan per A-kaart met Kansentarief één ticket kopen. Deze tickets zijn enkel telefonisch te verkrijgen: bel hiervoor naar 03 224 85 39.

 

Je draagt je mondmasker tijdens het toekomen op Cirk Fabrik, tijdens de voorstelling en bij het weggaan. 

 

Openbaar vervoer
Bus 20, 38, 51 en 420: halte Berchem station + 10 min wandelen
Bus 20, 30: halte Draakplaats + 5 min wandelen
Tram 11: halte Draakplaats + 5 min wandelen
Tram 4, 9, 11: halte Berchem station + 10 min wandelen
Trein: halte Berchem station + 10 min wandelen

 

Fiets
We voorzien fietsenstallingen 

 

Auto
Betaald parkeren kan op de hoek van de Vlijtstraat en de Binnensingel (door de werken beperkt plaats)

Locatie

Zomerfabriek

Adres

Minkelersstraat 2
2600 Berchem
België

51.207623, 4.437886

Circus Ronaldo FacebookWebsite