Overslaan en naar de inhoud gaan
Gezelschap of band
Company NOI

AFGELOPEN: DONNA'RE

Company Noi - DONNA'RE - Jolien Busselot

Zacht, als water, bewegen de vrouwen zich in een cirkel. Ze buigen en voegen zich naar hun wereld. Maar net als water laten ze zich moeilijk vangen.

Vier vrouwen dansen hun eigen verhaal. Vier lijven. Vier levens.

Elk lichaam vertelt wat het voor haar betekent om vrouw te zijn. Welke reis ze heeft afgelegd om hier, nu, als vrouw te staan. Ze is zichzelf, imperfecties en onzekerheden open en bloot, en put daar een onweerstaanbare kracht uit.

Van meisje naar vrouw. Van vrouw naar moeder. Van een vrouw die nooit een meisje was naar een prachtige godin.

Company NOI brengt een ode aan de vrouwelijke energie in ieder van ons in een wonderschoon dansritueel, waarin beweging, muziek en woord samensmelten.

Je komt binnen in een grote, sfeervolle loods. Samen met je bubbel zit je rond de vier vrouwen: iedereen heeft zo een eigen kijkervaring. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Zij staat. Hij kaatst. Kant vult de vlakken tussen haar lijnen met een huidskleur die net niet de hare is. Heupen zijn ankerpunten waaraan de wereld zich kan vasthouden, waartussen de wereld groeit. De randen van de stof snijden, graveren in het vlees dat ze verwenst. Ze is genoeg. Lies Jo Vandenhende

We voorzien op de voorstellingen van 18 september om 16u luisterondersteuning voor doven/slechthorendenop en van 25 september om 16u audiodescriptie voor blinden/slechtzienden. Contacteer nathalie@zva.be voor meer informatie.

Toegang
Tickets
Samenvatting

10 t/m 27 september 

Donderdag 10 september
20u


Vrijdag t/m zondag
16u en 20u 


Duur: 65 min


€6 

Opgelet: deze locatie is niet toegankelijk met het openbaar vervoer. Je komt best met de fiets of de auto. Heb je op locatie je auto geparkeerd, dan is het nog 5 minuten wandelen naar de ingang. Vertrek zeker op tijd. 


Zondag 20 september is het autoloze zondag in Antwerpen. Meer informatie lees je op antwerpenshift.be


Je draagt je mondmasker tijdens het toekomen op de voorstellingslocatie, tijdens de voorstelling en bij het weggaan. Als je voor- of achteraf iets gaat drinken in de bar, mag je je mondmasker afzetten als je aan tafel zit.

In het kader van contact tracing vragen we naar de naam, adres en telefoonnummer/emailadres van elke bezoeker. We vragen deze gegevens bij het binnengaan van elke locatie. De gegevens worden enkel gebruikt in het kader van mogelijke contact tracing door daarvoor bevoegde instanties van de federale overheid en zullen na 30 dagen door ons verwijderd worden. Lees hier meer over onze veiligheidsmaatregelen. 

 

Auto
We voorzien parkeergelegenheid aan de loods 

 

Fiets 
We voorzien een fietsenstalling
Er is geen Velo station in de buurt 

 

Je vindt hier een plan om er te geraken met de fiets of auto: 

Route Benzineweg

Locatie
Iconen

drinken

_drinken

Luisterondersteuning

_luisterondersteuning

Audiodescriptie

_audiodescriptie
Company NOI FacebookWebsite