Overslaan en naar de inhoud gaan
Gezelschap of band
Circus Ronaldo
Gust Van den Berghe

AFGELOPEN: Cinema Malfait

Cinema Malfait - Circus Ronaldo - Fotograaf: Govinda Van Maele

De wonderlijke, curieuze wereld van de cinema alsof het 1920 is. Welkom in de Cinema Malfait filmbarak van Circus Ronaldo!

‘De magneet man’ is een tragikomedie van Gust Van den Berghe die je teleporteert naar het circusleven van net na de eerste wereldoorlog. De film toont de levensreis van Lucien -gespeeld door circuslegende Danny Ronaldo- op het grote kleine scherm.

Na het overlijden van zijn moeder belandt Lucien bij de rondreizende circusfamilie Malfait. Hij wordt er stapelverliefd op de dochter van de malafide circusdirecteur. Maar dan komt plots een brief van het thuisfront aanwaaien die alles op zijn kop zet...

En waarom alleen een film maken als je er meteen ook een cinemazaal bij kan bouwen? Circus Ronaldo transformeerde een oude vrachtwagen tot de authentieke filmzaal Cinema Malfait, volledig in Ronaldo-stijl.

Maak het jezelf comfortabel in één van de knusse zitjes van Cinema Malfait en geniet van de film. Als je tenminste langs César Malfait geraakt… De louche circusdirecteur wacht je in hoogsteigen persoon aan de ingang op en zorgt ervoor dat je deze filmvertoning niet snel zal vergeten. De film is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

 

Samenvatting

Dit evenement is afgelopen. 

 

10 juli t/m 1 aug

 

Dinsdag t/m zaterdag 18u30 en 21u 

 

Duur: 100 min


€10 

 

Je draagt je mondmasker tijdens het toekomen op de voorstellingslocatie, tijdens de voorstelling en bij het weggaan. Als je voor- of achteraf iets gaat drinken in de bar, mag je je mondmasker afzetten als je aan tafel zit. 

Locatie

Zomerbar

Adres

Sloepenweg
2030 Antwerpen
België

51.238416, 4.400465

Iconen
Circus Ronaldo FacebookWebsite
Gust Van den BergheFacebook