Overslaan en naar de inhoud gaan
Gezelschap of band
Laika
Zefiro Torna

AFGELOPEN: Balsam

Balsam - Laika en Zefiro Torna - Foto: Kathleen Michiels

Druppels stollen tot eetbare parels, een bloemknop geeft een elektrische sensatie op je tong en een stuk houtskool verandert in een zoete lekkernij: niets is wat het lijkt in dit zinnenprikkelende kruidenlaboratorium.

Zoals alchemisten vroeger ingrediënten bij elkaar brachten op zoek naar een formule om goud te maken, zo mengt BALSAM bedwelmende muziek met verrassende geuren en smaken.

Terwijl liederen uit Portugal, Griekenland en IJsland de betoverende werking van kruiden en planten bezingen, ben je getuige van mysterieuze experimenten. Voor je ogen wordt vloeibaar vast, nat wordt droog, koud wordt heet en omgekeerd. En Laika zou Laika niet zijn als jij dat niet met al je zintuigen mag ervaren...

Het geheimzinnige laboratorium staat opgesteld in een oude supermarkt,daar waar ooit de aroma’s van het uitgestald voedsel je tegemoet kwamen. De zitjes staan als een pentagram om de muzikanten en acteurs heen. Neem plaats in de wonderlijke wereld van BALSAM en geniet van ongekende proeverijen. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

We voorzien op specifieke data audiodescriptie voor blinden/slechtzienden en luisterondersteuning voor doven/slechthorenden. Contacteer nathalie@zva.be voor meer informatie.

De amuses van de voorstelling zijn vegetarisch, voor informatie over allergenen neem op voorhand contact op met ticketing@zva.be

 

Samenvatting

Deze voorstelling is afgelopen. 

 

1 t/m 26 juli 

Woensdag 20u

Donderdag t/m zondag 16u en 20u

 

Duur: 80 min
 

€ 12


Je draagt je mondmasker tijdens het toekomen op de voorstellingslocatie, tijdens de voorstelling en bij het weggaan. Als je voor- of achteraf iets gaat drinken in de bar, mag je je mondmasker afzetten als je aan tafel zit. 
 

Openbaar vervoer 
Bus 420, 421, 422 halte Deurne Sterckshoflei + 3 min wandelen
Bus 33 halte Deurne Rivierenhof Zuid + 5 min wandelen 
Tram 8, 24 halte Deurne Waterbaan + 5 min wandelen
Tram 4, halte Deurne Florent Pauwels + 15 min wandelen

 

Fiets
We voorzien een fietsenstalling
Dichtstbijzijnde Velo station: Velo 243 -  Mestputteke + 3 min wandelen

Locatie
Iconen

drinken

_drinken

Luisterondersteuning

_luisterondersteuning

Audiodescriptie

_audiodescriptie